Nebulizator CUBE S

Noul atomizor CUBE S oferă o aplicație ecologică , cu descompunere fără reziduri,dezinfectând cu succes spațiile de până la 300 de metri cubi eliminând o varietate de bacterii, ciuperci și virusuri nedorite din aer și suprafețe în doar câteva minute.
Disponibilitate: Stoc suficient (100)
11.344,53 Lei
13.500 Lei cu TVA
PRODUCATORI: CUBE Atomizers

Noul CUBE S este atomizatorul de dezinfecție ideal, conceput pentru decontaminarea locuințelor, precum și a spațiilor de lucru, cabinetelor medicale, camerelor de hotel, piețelor, magazinelor, autobuzelor, mașinilor sau orice alt spațiu de până la 300 de metri cubi, utilizând biocid aprobat.

Această formă de decontaminare a aerului elimină riscul de contaminare încrucișată. Distruge 99,99% din toate virusurile, bacteriile și mucegaiurile cunoscute, inclusiv SARS COV-2.

 

Sigur

Operațiunea se desfășoară în condiții de siguranță, fără prezența umană. Pulverizatorul de dezinfecție CUBE S garantează un proces de decontaminare perfect, rapid și eficient pentru sănătatea dumneavoastră.

 

Ușor de folosit

Noul CUBE S este extrem de ușor de utilizat și extrem de intuitiv. CUBE S are doar un buton pentru pornire / oprire și nu necesită antrenament suplimentar.

 

Carcasa robusta reahzata integral din OteI lnoxldabil AISl304L.

Reglaj automat pentru incinte cupnnse intra 50 si 300 m3.

Turblna performanta  de pana la 17000 rpm.

Maner ergonomic pentru o manevrare practica.

Suport lncorporat pentru reclpientul de biocid .

 

Initial, sistemul nostru de decontaminare automata a aerului si suprafetelor a fost dezvoltat pentru a combate contaminarea spatiilor din domeniul medical, cum ar fi spitale, cabinete medicale, cabinete stomatologice, farmacii, laboratoare si ambulante. 

Cu toate acestea, asa cum demonstreaza pandemia provocata de COVID-19, problema decontaminarii nu se mai limiteaza strict la domeniul medical. 

Sistemul nostru poate fi utilizat si in alte domenii de activitate, cum ar fi transportul aerian, rutier, feroviar sau maritim, scoli, gradinite, restaurante, sectii de politie, case funerare, camere de hotel, cladiri de birouri, cladiri rezidentiale, magazine, supermarketuri, frizerii, saloane de infrumusetare, piete publice sau orice alt spatiu inchis cu un volum de pana la 300 m3.

 

Specificatii :

putere maxima : 650W 

debit solutie nebulizata : 3 ml/m3 

preslune maximll suflanta : 180 mbar 

turatie regim de lucru : 17000 rpm 

nivel de zgomot : 105 db 

volum recipient  : 1 L 

greutate : 6.3 kg
dimensiunl L x Ix H : 205x315x252 mm