Filtre

  • PRODUCATORI
Preţ

Prohealth Med, furnizor de echipamente medicale

Prohealth Med si-a propus ca pe langa dezinfectantii profesionali comercializati, sa vina in intampinarea clientilor cu echipamente medicale si consumabile pentru sistemul sanitar, pentru cabinetele stomatologice, pentru cabinetele veterinare si pentru saloanele sau clinicile care ofera servicii de infrumusetare. In plus, actualizam stocurile conform cererilor care vin de la clientii nostri pentru a fi siguri ca veti gasi mereu echipamentele medicale cautate, atat pentru sectorul profesional cat si pentru uz personal.

Va asteptam cu o gama complexa de echipamente medicale dedicate sanatatii si frumusetii, precum si pentru ingrijirea la domiciliu:

  • lampi de dezinfectare UV pentru dezinfectarea incaperilor si a suprafetelor
  • lampi portabile cu ultraviolete
  • covoare dezinfectante (antibacteriene, cu burete) si covoare de decontaminare
  • nebulizatoare electrice pentru dezinfectia aerului (va suntem alaturi si cu o oferta vasta de dezinfectanti microaeroflora )
  • masini de ceata electrica portabile
  • nebulizatoare portabile cu ultrasunete
  • inhalatoare pentru terapii cu vapori.

Comercializare de echipamente medicale, raport excelent calitate-pret

Distribuim si comercializam echipamente medicale pentru sterilizarea si dezinfectia spatiilor, a echipamentelor si mobilierului din salile de operatii, salile de asteptare, saloane pentru pacienti. Totodata, echipamentele medicale portabile pentru dezinfectie pot fi folosite in spatiile publice inchise precum scoli, gradinite si crese, in birouri, mall-uri si magazine etc. 

Dezinfectia cailor de acces cu ajutorul covoarelor dezinfectante si antibacteriene este o masura eficienta de sterilizare atunci cand acestea sunt utilizate in mod corect. Covoarele capteaza murdaria, praful si microbii de pe supratata papucilor si a rotilor de carucioare cu care intra in contact. Sunt ideale pentru intrarea in salile de operatii, in laboratoarele medicale, in spatiile de productie precum cele din sistemul agro-alimentar.

Utilizarea echipamentelor medicale

Utilizarea echipamentelor medicale se face in scopul in care acestea au fost create. Fiecare echipament medical comercializat de Prohealth Med vine insotit de instructiuni clare de folosire si de certificatul de garantie. Avem rugamintea sa cititi cu atentie instructiunile sau puteti apela la colegii nostri pentru a va oferi gratuit consultanta de specialitate in vederea unei folosiri sigure si conforme.

Citește mai mult
Stoc suficient
29.243,69 Lei
34.800 Lei cu TVA
Stoc suficient
55.294,11 Lei
65.800 Lei cu TVA
Stoc suficient
75.462,18 Lei
89.800 Lei cu TVA
Stoc suficient
33.361,34 Lei
39.700 Lei cu TVA
Stoc suficient
11.344,53 Lei
13.500 Lei cu TVA
Stoc suficient
36.302,52 Lei
43.200 Lei cu TVA