Comercializam dezinfectanti profesionali atat pentru ingrijire personala cat si pentru igienizarea sau curatarea suprafetelor. Veti gasi mereu in stoc o gama larga de dezinfectanti medicali, dezinfectanti pantru maini, dezinfectanti pentru suprafete, dezinfectanti pentru sectii spitalicesti cu norme stricte (chirurgie) si produse biocid atat pentru uz personal (igiena) cat si pentru spatii destinate sistemului sanitar si industriei alimentare.

Decontaminarea se refera distrugerea efectiva a microbilor sau la reducerea numarului acestora, eliminand sau reducand riscul de imbolnavire. O dezinfectare corecta si cu produse dedicate va reusi sa diminueze riscul de contaminare cu virusuri si bacterii. Raspandirea bolilor infectioase poate fi prevenita prin masuri simple plecum dezinfectarea mâinilor, a instrumentarului și a suprafetelor cu produse de calitate si avizate de Ministerul Sanatatii.

Dezinfectanti cu diverse grade de igienizare

Va oferim o gama larga si completa de geluri si lotiuni cu alcool, produse antiseptice si diverse tipuri de sapun lichid dezinfectant si antimicrobian. Solutiile si gelurile dezinfectante regasite pe site-ul nostru sunt capabile sa ofere o igienizare de pana la 99.9%, ne referim mai ales la cele folosite în dezinfectarea instrumentarului medical.

Alegerea corecta a solutiilor dezinfectante trebuie sa tina seama de criterii precum destinatia si spectrul de actiune al dezinfectantului, stabilitatea si durata de actiune a dezintefectantului, pericolul impotriva caruia este folosit si chiar si usurinta de utilizare.

Cu expcetia unitatilor spitalicesti si stomatologice, solutiile dezinfectante cu concentratie ridicata si eficienta bactericida, fungicida si virucida mare mai pot fi utilizate in cabinetele veterinate, saloanele cosmetice, saloanele de masaj si terapii complementare, institutii de invatamant de orice nivel si in industria alimentara.

Folosirea solutiilor dezinfectante

Este important ca dezinfectantii sa fie folositi fix in scopul pentru care au fost creati, conform destinatiei, concentractiei si timpului de actiune specificat pe prospect. Dezinfectantii sunt pentru uz extern. Recomandam a se evita contactul cu ochii și mucoasele, in cazul in care se produc accidente spalati cu apa din belsug si consultati medicul (la prezentarea la medic este indicat sa aveti si recipientul cu dvs.).

Dispensere si dozatoare pentru dezinfectanti

Pentru o folosire corecta si igienica a dezinfectantilor, Prohealth va pune la dispozitie o gama larga de dispensere si dozatoare pentru dezinfectanti: automate (cu senzori si lampa UV) sau cu actionare manuala (mana, cot, brat)

Atentie! Produsele sunt inflamabile. A se feri de razele soarelui si surse de caldura.
Citește mai mult