Filtre

  • Volum
  • PRODUCATORI
Preţ

Nivelul de contaminate a aerului creste riscul de imbolnaviri. Suprafetele contaminate pot contamina la randul lor aerul cu bacterii care pot transmite diverse infectii. Microbii care se transmit prin aer pot fi combatuti cu ajurorul de dezinfectanti mocroaeroflora. Folositi regulat, cu precadere in mediile aglomerate si cu risc crescut de infectii, dezinfectantii microaeroflora pot preveni transmiterea bolilor contagioase care se iau pe calea aerului (gripa, TBC-ul, boli ale copilariei). 

Dezinfectia aerului se poate face prin pulverizare, nebulizare sau cu aparate speciale destinate igienizarii microaeroflore. Multe produse care intra in sfera dezinfectantilor microaeroflora sunt destinati si dezinfectarii de suprafete.

Dezinfectare microaeroflora prin pulverizare

Dezinfectantii lichizi pot fi pulverizati in aer in vederea purificarii si igienizarii aerului din incaperi. Sunt ideal de folosit in spatiile comune precum saloanele de spital, cabinetele medicale,  insitutiile de invatamant, mijloacele de transport in comun, salile de teatru si spectacole, halele de productie etc. Totodata, acesti dezinfectanti pot fi folositi si la igienizarea suprafetelor dure sau a pavimentelor prin pulverizare si stergere cu laveta, fara clatire.

Dezinfectare microaeroflora cu nebulizator

Dezinfectarea sau purificarea aerului din incaperile cu risc de transmitere a afectiunilor pe calea aerului se poate realiza cu aparate de tip nebulizator. Solutiile speciale se folosesc in functie de volumul camerei sau incaperii ce urmeaza a fi dezinfectata. Cei mai multi dintre dezinfectantii microaeroflora se folosesc in absenta personalului sau a oamenilor din incaperi, mai ales atunci cand se folosesc dezinfectanti puternici precum cei folositi in mediul spitalicesc, in cabinetele stomatologice, in clinicile veterinare si alte spatii cu risc crescut.

Dezinfectanti microaeroflora - protectia spatiilor inchise si aglomerate

Gama de dezinfectanti microaeroflora regasita pe site-ul nostru are actiune biocida testata. De asemenea, dezinfectantii sunt siguri de folosit: nu contin alcool, aldehide sau fenoli. Sunt recomandati atat pentru uz medical, comercial si industrial, cat si pentru uz casnic, respectand bineinteles indicatiile prospectelor.

Citește mai mult