Livrarea produselor se face prin curierat rapid, pana la domiciliul cumparatorului in orice localitate de pe teritoriul Romaniei. In cazul in care localitatea cumparatorului nu se afla in raza de acoperire a curierului, acesta va fi contactat in vederea stabilirii costurilor de livrare pana la destinatie. In cazurile in care destinatia este in afara ariei de acoperire, firma de curierat percepe taxa de 1 leu/km suplimentar.

Toate produsele transportate sunt garantate pana la adresa solicitata iar transportul este asigurat pana la intrarea in curte sau bloc daca spatiul permite accesul cu auto a curierului. De la punctele de sosire specificate mai sus, datorita volumului si greutatii produselor, curierul va supraveghea doar descarcarea produselor din masina. Rugam insistent a se verifica produsele primite in prezenta curierului, moment in care produsul deteriorat in timpul transportului, poate fi refuzat. Orice reclamatie ulterioara, nu va fi luata in consieratie decat daca produsul prezinta defect de fabricatie.

Va rugam sa va asigurati ca aveti personalul necesar pentru preluarea si transportul produselor de la masina de livrare pana la locuinta.Livrarea produselor aflate in stoc se face in termen de 24-48 ore iar in ceea ce priveste produsele comandate special, livrarea se va confirma telefonic.

Livrarea este gratuita pentru comenzile ce depasesc 1000 lei.

Pentru comenzi mai mici de 1000 lei  care au o greutate de pana la 5kg se percepe o taxa de 20 lei. Pentru fiecare kg in plus se percepe o taxa de 0.9 lei /kg.