Filtre

  • Volum
  • PRODUCATORI
Preţ

Dezinfectante si antiseptice locale pentru piele si tegumente

Pe site-ul nostru veti gasi o gama larga de dezinfectante si antiseptice pentru uz local (extern). Regasite mai ales in farmacii, solutiile dezinfectante pentru uz extern lupta impotriva microorganismelor regasite la nivelul tegumentelor sau a ranilor. Aceste dezinfectante uzuale fac parte din trusa de prim ajutor al fiecaruia.

Cele mai intalnite dezinfectante cu efect antiinflamator si antimicrobian sunt rivanolul, tinctura de iod, violetul de gentiana, albastrul de metilen si apa oxigenata. Substantele antibacteriene folosite la suprafata tegumentelor si a plagilor nu trebuie sa produca efecte nocive sau sa irite tesutul pe care este aplicat.

Solutii cu actiune dermatologica

Dezinfectantele cu aplicare locala de uz farmaceutic au actiune bactericida cu spectru larg pentru a distruge un numar cat mai mare de germeni patogeni. Ele activeaza la nivelul membranei celulare si sunt bine tolerate de piele. Unele au si un usor efect anestezic.Ele pot fi folosite si ca antiinflamatoare.

Totodata, pe site-ul nostru veti regasi si produse care pot fi folosite in tratamente cosmetice sau folosite ca atare pentru ingrijirea pielii, a unghiilor si a parului (ulei de ricin, ulei de parafina).

 

Citește mai mult