Filtre

  • Greutate
  • Volum
  • Marime
  • PRODUCATORI
Preţ

Suprafetele obiectelor cu care venim in contact pot fi contaminate cu organisme microbiene variate: bacterii, microbacterii, virusuri, levuri si fungi. Dezinfectia suprafetelor este actiunea care elimina sau reduce riscul de infectare. Substantele biocide din componenta dezinfectantilor pentru suprafete au actiune imediata si elimina riscul imbolnavirii.

Dezinfectantii pentru suprafete pot fi folositi atat in medii profesionale cat si acasa. Avem o gama larga si variata de dezinfectanti suprafete pentru uz medical, pentru scoli, crese si gradinite, pentru uz industrial, pentru saloanele de infrumusetare si pentru orice tip de incapere in care contactul cu suprafetele de orice fel este inevitabil.

Pentru domeniile cu risc de infectie crescut, avem pe stoc produse cu substante active eficiente si rapide. Unele sunt gata preparate si pregatite pentru a fi utilizate ca atare, altele necesita diluare in functie de gradul si pericolul de infectare.

Dezinfectanti pentru pavimente

Pavimentele sau pardoselile sunt supuse riscului de contaminare atat din exterior cat si din interior. Dezinfectarea regulata si cu produse concentrate reduce riscul de contaminare si imbolnavire.  De asemenea, usile, ferestrele si mobilierul prezinta un risc crescut de contaminare prin contact direct. Dezinfectarea regulata si cu produse antimicrobiene eficiente protejeaza utilizatorii fara a afecta materialele din care sunt confectionate.

Dezinfectanti suprafete cu spectru larg

Produsele biocide au un spectru larg de actiune si asigura o protectie eficienta impotriva microbilor. Dezinfectantii profesionali ofera siguranta unei igienizari eficiente si inlatura posibilitatea infectarii. Pe langa dezinfectarea unitatilor spitalicesti si a spatiilor industriale si econimice, dezinfctantii de suprafete pot fi folositi in mediul casnic pentru dezinfectarea obiectelor din baie si bucatarie.

Pe site-ul nostru veti gasi dezinfectanti suprafete cu alcool, biocid, tip spray, solubile in apa, fara clatire, concentrati, non-toxici, antibacterieni precum si detergenti concentrati pentru suprafete cu actiune antibacteriana.

Citește mai mult