Filtre

  • Greutate
  • Volum
  • Marime
  • PRODUCATORI
Preţ

Riscul de infectie in ceea ce priveste instrumentarul medical este cu mult mai crescut, tocmai de aceea in dezinfectarea instrumentarului se folosesc solutii de curatat cu actiune chimica puternica. Reutilizarea instrumentarului presupune o dezinfectie riguroasa si temeinica cu respectarea tuturor normelor din domeniul sanitar. Dezinfectarea si sterilizarea instrumentarului medical are loc in etape, fiecare procedura fiind obligatorie, scopul fiind atat protejarea viitorilor pacienti cat si a personalului care foloseste echipamentele si dispozitivele medicale reutilizabile.

In functie de instrumentar, dezinfectarea se face cu solutii in diverse concentractii prin pulverizare, nebulizare si imersare/scufundare. Dupa spalare si dezinfectare, instrumentarul medical este sterilizat la temperaturi inalte. Substantele active regasite in produsele  destinate dezinfectarii instrumentarului medical pot fi periculoase (concentratii mari), motiv pentru care recomandam ca manipularea lor sa se faca doar de personal autorizat. Gama de dezinfectanti instrumentar care o gasiti pe site-ul nostru este dedicata echipamentelor medicale sau de uz medical din blocurile operatorii, din clinici, cabinete stomatologice, cabinete veterinare, salane de infrumusetare (manichiura/pedichiura/cosmetica).

Dezinfectant instrumentar - solutie profesionala pentru indepartarea oricarui tip de materie

Fie ca vorbim despre materii organice sau anorganice, dezinfectantii pentru instrumentar si ustensile de laborator (recoltare si prelucrare analize cu spectru medical) au o actiune biocida inalta si ucid microorganismele, inclusiv cele in stare vegetativa, prezente pe obiectele de uz medical si suprafete ( mobilier si aparatura medicala din salile de operatii, din saloanele cu pacienti internati, din cabinetele stomatologice si alte institutii conexe mediului sanitar).

Copiii sunt asteptati pe lume intr-un mediu steril

Salile de nasteri din maternitati au nevoie de o dezinfectie "ca la carte". Atat mama cat si fatul trebuie sa fie in siguranta. Tot instrumentarul si mobilierul din sala de nasteri trebuie dezinfectat cu solutii profesionale pentru ca riscul de contaminare sau de infectie sa fie de la foarte mic la inexistent. Respectarea tuturor instructiunilor din fisele de produs si igienizarea repetata a salilor de nastere, a mobilierului si aparaturii medicale asigura un mediu sigur de aducere pe lume a bebelusilor. Igienizarea si sterilizarea instrumentarului din salile de nastere este responsabilitate a fiecarei unitati spitalicesti, motiv pentru care protocoalele trebuie respectate cu strictete.

Dezinfectanti pentru dispozitive medicale neimersabile

Dispozitivele si aparatura ce nu poate fi scufundata in apa pot fi curatate cu ajutorul servetelelelor dezinfectante. Va intampinam cu o oferta variata de servetele dezinfectante pentru dispozitive medicale neimersabile siservetele pentru dezinfectarea dispozitivelor medicale sensibile la alcool.

Toate produsele din categoria de dezinfectanti instrumentar medical si de laborator sunt avizate de Ministerul Sanatatii.
Citește mai mult