Filtre

  • Volum
  • PRODUCATORI
Preţ

Dozatoare si dispensere pentru sapun lichid

Igiena mainilor este primul pas in vederea protejarii de virusuri si bacterii cauzatoare de infectii. Contactul direct cu suprafetele sau obiectele ne poate contamina, motiv pentru care spalarea mainilor ar trebui sa faca cat mai desc cu putinta. Prohealt Med este distribuitor de dozatoare si dispensere pentru sapun lichid dedicate unitatilor sanitare (spitale, sali de chirurgie, cabinete stomatologice, cabinete medicale), dedicate toaletelor din orice institutie publica sau privata, spatii de birouri, depozite, hale de productie, HoReCa, institutii de invatamant (scoli, crese, gradinite) si chiar pentru uzul personal.

Va punem la dispozitie o lama larga de dozatoare sapun lichid sau dispensere sapun dezinfectant care pot fi actionate cu mana, cu cotul sau cu bratul. Pentru o igiena optima va recomandam dispenserul automat de sapun cu senzor si lampa UV.

Dozatoare si dispensere pentru gel dezinfectant

Gelul dezinfectant este de nelipsit in spitale si unitati medicale. Mai nou, dozatoarele sau dispenserele pentru geluri dezinfectante sunt prezente la intrarea/iesirea din farmacii, spatii comerciale, cladiri de birouri, institutii, bai si bucatarii etc. Pe langa actionarea usoara si sigura (cu cotul sau cu bratul), dozatorul elibereaza o cantitate optima de gel dezinfectant pentru maini. Dispenserele pentu gelul antibacterian destinat igienizarii mainilor sunt ideale pentru o igienizare rapida si sigura.

Pe site-ul nostru veti gasi mai multe modele de dozatoare profesionale pentru gel sau solutii antibacteriene. Va stam la dispozitie cu detalii si date tehnice pentru ca alegerea dumneavoastra sa fie una corecta.

Gama variata de dozatoare si dispensere profesionale pentru sapun si solutii lichide pentru dezinfectarea mainilor si tegumentelor

Dozarea eficienta a igienizantilor pentru maini este inca un factor important in vederea protejarii de virusuri si bacterii generatoare de infectii. Dispenserele elibereaza o cantitate calculata de solutie dezinfectanta necesara unei igienizari corecte a mainilor. Acordam o atentie deosebita spitalelor si spatiilor in care se fac interventii chirurgicale, extractii dentare, recoltari de sange. Spalarea si apoi igienizarea mainilor cu un gel dezinfectant de tip biocid eliberat de dozatoare sau dispensere automate, fara atingere, scade riscul de contaminare si respectiv, imbolnavire.

Citește mai mult