Profesionalism, daruire si o lume mai curata cu dezinfectanti profesionali si aparatura medicala de la Prohealth Med

PROHEALTH MED si-a dorit inca de la inceput sa devina un nume recunoscut pentru calitatea produselor folosite in institutiile medicale si un partener de incredere in ceea ce priveste distributia de dezinfectanti si echipamente medicale. Pe site-ul nostru veti gasi produse avizate de Ministerul Sanatatii, dezinfectanti cu efect antibacterian si biocid, consumabile medicale pentru spitale, clinici, cabinete stomatologice, saloane de infrumusetare si chiar si pentru gospodarie.

Distributie de dezinfectanti profesionali

Va intampinam mereu cu o gama completa si complexa de dezinfectanti destinati sistemului sanitar, industriei alimentare, Horeca, unitatilor din sistemul educational si igienizarii eficiente a oricarui spatiu:

  • dezinfectanti maini si tegumente
  • dezinfectanti microaeroflora
  • dezinfectanti instrumentar
  • dezinfectanti suprafete

Distributie de consumabile medicale

Livram catre clinici, spitale, cabinete medicale si pentru spatii cu trafic dozatoare si dispensere pentru dezinfectanti maini si sapun lichid:

  • dispensere automate cu senzori si lampa uv
  • dispensere cu actionare cu cotul

Distributie echipamente medicale

Livram rapid din stoc echipamente medicale precum lampi portabile de dezinfectare cu ultraviolete, nebulizatoare pentru dezinfectia aerului, covoare dezinfectante antibacteriene, etc. Ne dorim sa imbunatatim sanatatea oamanilor, a pacientilor si a personalului medical. Ecipamentele medicale pot fi folosite atat in clinici si spitale cat si in unitatile de invatament, birouri, Horeca si alte spatii pe care dorim sa le dezinfectam.

Distributia de produse farmaceutice

Disitribuim catre farmacii produse farmaceutice de uz extern cu proprietati dezinfectante, antiseptice, antibacteriene: apa oxigenata, mixturi mentolate, alcool in diferite concentratii, rivanol, tincturi etc.

Clientul nostru, prioritatea noastra

Distribuim dezinfectanti profesionali D2D sau prin livrare cu curier rapid. Ne asiguram ca produsele comandate ajung cat mai repede la client. Stocul este mereu verificat pentru a fi siguri ca putem onora orice comanda. In plus, suntem atenti la producatorii de dezinfectanti si echipamante medicale pentru a ne intampina clientii cu ultimele aparitii in materie de igiena, dezinfectare si protectie impotriva virusurilor si bacteriilor. Suntem promti si raspundem la orice intrebare legata de produsele distribuite, oferim suport si consiliere in alegerea dezinfectantilor sau a produselor potrivite destinatiei, activitatii desfasurate si mediului.