In aceasta sectiune aveti detalii despre modalitatile si conditiile de returnare a produselor achizitionate de pe prohealth.ro. Fiecare produs beneficiaza de garantia producatorului.

Produsele achizitionate la distanta, se pot returna conform O.G. 34/2014 in termen legal de retur de 14 zile calendaristice, numai in ambalajul original, insotite de factura fiscala si in aceeasi stare in care au fost receptionate de catre Cumparator, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind acelasi serviciu de transport cu care s-a facut expedierea, la adresa mentionata de administratorul prohealth.ro.

SC PROHEALTH MED SRL va inapoia contravaloarea comenzii  pentru produsele achitate prin transfer bancar/plata online, suma fiind returnata in contul bancar din care s-a efectuat plata. In cazul in care bunul este supus expertizei pentru stabilirea conformitatii, suma achitata va fi returnata in momentul  confirmarii autenticitatii Bunului. Trebuie mentionat ca in cazul in care suma este returnata in contul bancar din care s-a efectuat plata, contul ar putea fi debitat cu o intarziere ce poate varia in functie de banca. Suma inapoiata, cat si conditiile de returnare nu includ cheltuielile de transport sau alte servicii. Produsul va fi returnat impreuna cu o copie de pe factura de achizitie. Coletele ce nu corespund din punct de vedere estetic (cutie deformata care poate conduce la deteriorarea Bunului) vor fi refuzate. Pentru a se evita neintelegerile, coletul va fi fotografiat si se va intocmi impreuna cu reprezentantul firmei de curierat un proces verbal in care se va specifica starea coletului.

Articolele oferite ca pachet promotional se vor returna in intregime. Produsele returnate prin curier nu se vor trimite cu ramburs. Returnarea banilor aferenti comenzilor returnate prin curierat se va face prin transfer bancar. SC PROHEALTH MED SRL isi rezerva dreptul de a supune produsul/bunul returnat unei expertize. Termenul de solutionare (returul banilor sau inlocuirea produsului) se va face de asemenea, in 14 zile de la data inmanarii acestuia de catre firma de curierat catre prohealth.ro

Va rugam sa respectati termenul prevazut pentru returnare si sa ne informati cu privire la realizarea returnarii produselor telefonic la 0727 719 579 sau prin email la office@prohealth.ro

In eventualitatea in care produsul achizitionat prezinta vicii de fabricatie sau acesta este nu este conform specificatiilor de pe site, listat cu informatii incorecte datorate unor erori tipografice sau daca informatiile despre produs primite de la furnizor sunt incorecte, acesta va fi inlocuit cu un produs nou, identic sau similar, cu conditia notificarii in scris a SC PROHEALTH MED SRL. In cazul in care nu este posibila inlocuirea produsului cu unul identic sau similar, se va returna contravaloarea produsului conform conditiilor de mai sus.

prohealth.ro va putea amana rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vandut sau pana la primirea unei dovezi conform careia acesta a fost expediat.