DEZICON – Dezinfectant concentrat de nivel inalt

DEZICON este un dezinfectant concentrat utilizat pentru dezinfectia suprafetelor, pre-dezinfectarea si curatarea instrumentarului medical si chirurgical si dezinfectarea suprafetelor prin nebulizare sau prin pulverizare electrostatica.
Disponibilitate: Stoc suficient (100)
62,18 Lei
74 Lei cu TVA
PRODUCATORI: Klintensiv

KLINTENSIV DEZICON este un dezinfectant concentrat utilizat pentru dezinfectia suprafetelor, pre-dezinfectarea si curatarea instrumentarului medical si chirurgical si dezinfectarea suprafetelor prin nebulizare sau prin pulverizare electrostatica. Produsul, sub formă de soluție gata de lucru, este compatibil cu suprafețe: metalice neacoperite (aluminiu, cupru, zinc, bronz, argint, aur, inox medical/ alimentar/ 314L/ 316L), metalice acoperite (vopsea, galvanizate, email, rășini), plastice de diferite tipuri (PP, PE, HDPE, ș.a.), cauciuc, silicon, teflon, linoleum, lemn, compozite minerale (gresie, faianță, marmură, beton, ș.a.).

Incadrarea produsului biocid: grupa principala 1, tip produs 2.

 

Categorie utilizatori: industriali si profesionali.

 

Compoziţia chimică:

  • 17% Clorură de didecildimetilamoniu, nr. CAS: 7173-51-5, CE: 230-525-2;
  • 4,5% Compuși de amoniu cuaternar, cloruri de benzil C12-C18-alchildimetil, nr. CAS: 68391-01-5, CE: 269-919-4.
  • Alte ingrediente: surfactanți, agent de chelatizare, parfum, apă.

 

Domeniul de utilizare: Dezinfectante si algicide care nu sunt destinate aplicarii directe la oameni sau animale.

 

Aria de aplicare: Dezinfectant pentru suprafete, cu exceptia utilizarii pe suprafete care iau contact cu alimentele; dezinfectarea suprafetelor si a obiectelor de inventar din unitati sanitare cum sunt: mobilierul de spital, laboratoare de analize, brancarde, targi, carucioare, canapele de consultatii si tratament, mese de operatii, obiecte sanitare, clante de usi, telefoane etc.; dezinfectarea suprafetelor si a aparaturii medicale din cabinete stomatologice si cabinete medicale individuale, sali de tratamente; dezinfectarea suprafetelor dispozitivelor medicale neinvazive (stetoscoape, termometre, etc.); pre-dezinfectarea si curatarea instrumentarului medical si chirurgical inainte de procesul de dezinfectie; dezinfectarea suprafetelor dure neporoase din sectorul public (birouri, institutii de invatamant, sali de sport, sali de conferinte, spatii comerciale, gari, autogari, etc.); dezinfectarea si igienizarea suprafetelor si obiectelor de inventar din saloane de cosmetica si coafura; dezinfectarea suprafetelor prin nebulizare sau prin pulverizare electrostatica (no-touch disinfecting technologies).

 

Mod de utilizareProdusul se prepara in solutie 2% si se aplica folosind un pulverizator manual, laveta din material sintetic sau prin imersie in recipient cu lichid. Nu necesită clătire. Solutia gata de utilizare se poate folosi pe suprafețe curate / murdare, iar acesta prezintă acțiune rapidă. Nu utilizați produsul dacă a expirat sau în condiții diferite față de cele recomandate.

 

Termen de valabilitate: 3 ani de la data fabricaţiei, respectiv 3 luni de la deschidere. Se depozitează în spaţii închise, curate, bine aerisite, la temperaturi între 5 şi 30°C.

 

 Indicatii de utilizare:

Metoda de aplicareConcentratia solutiei de lucru / doza de aplicareTimpul de actiune
Dezinfectia in unitati sanitare
Suprafete prin stergere / pulverizare2%                                                                    20-50 ml / m25 minute – eficacitate bactericida, fungicida, levuricida, virucida

 

60 minute – eficacitate micobactericida, sporicida

Instrumentar prin stergere / pulverizare / imersie2%5 minute – virucida

 

10 minute – levuricida             15 minute – bactericida           60 minute – micobactericida, tuberculocida, sporicida, fungicida

Dezinfectia in unitati publice si private
Suprafete stergere / pulverizare / imersie / nebulizare / pulverizare electrostatica2%                                                            Nebulizare 3ml / m3                       Pulverizare electrostatica 4,5 ml / m25 minute – bactericida, levuricida si virucida

 

Produsul are Avizat de Ministerul Sănătății sub nr. 5630BIO/02/12.24 eliberat de Ministerul Sanatatii – Comisia Nationala pentru Produse Biocide.

 

Atentionari: A se folosi numai dupa ce au fost citite si intelese instructiunile de utilizare. Este recomandata depozitarea in spatii inchise, curate, bine aerisite, cu temperaturi cuprinse intre + 5 °C la + 30°C. Fiecare lot de livrare va fi insotit de documentul de certificare a calitatii intocmit conform dispozitiilor legale in vigoare, respectiv declaratia de conformitate realizata pe baza fiselor tehnice, a buletinelor de analiza si a avizului sanitar.

Produse asemănătoare