AdBlue

Ai un automobil cu motor diesel de ultima generatie? Nu trebuie sa mai cauti printre sute de produse, pentru ca acum ai la indemana AdBlue, o solutie numita Diesel Exhaust Fluid (DEF), perfecta pentru buna functionare a masinii tale.
Disponibilitate: Stoc suficient (100)
44,75 Lei
53,26 Lei cu TVA
PRODUCATORI: Klintensiv

Ai un automobil cu motor diesel de ultima generatie? Nu trebuie sa mai cauti printre sute de produse, pentru ca acum ai la indemana AdBlue, o solutie numita Diesel Exhaust Fluid (DEF), perfecta pentru buna functionare a masinii tale.

Cu proprietatile sale antistatice si anticorozive, AdBlue contine uree in proportie de 32.5% si apa demineralizata (67.5%). Lichidul este folosit pentru a reduce emisiile de monoxid de azot (NO) si dioxid de azot (NO2) ce apar ca noxe in urma arderii combustibilului de motoare diesel ce folosesc sistemul reducerii catalitice selective.

Pentru a beneficia de calitatile sale, lichidul AdBlue este injectat direct in evacuare si, in urma reactiei chimice, noxele sunt descompuse in azot pur si vapori de apa.

AdBlue este folosit de multi ani pentru autocamioanele de mare tonaj, iar in ultimul timp a inceput sa fie folosie si pe automobilele dotate cu motoare diesel de ultima generatie. 

Mod de utilizare: Tot ce trebuie sa faci este se introduci solutia direct in rezervorul instalatiei special concepute pentru ADBLUE. Aceasta va actiona optim pentru motorul automobilului tau.

Termen de valabilitate: 36 de luni de la data fabricatiei. Se pastreaza doar in ambalajul original, inchis etans, in locuri sigure, acoperite, ferite de surse de foc, intemperii, radiatii solare, la temperaturi intre 5 si 20°C.

 

Precautii de utilizare:   

A nu se lasa la indemana copiilor.

Cititi eticheta inainte de utilizare.

A nu se manipula decat dupa ce au fost citite si intelese toate masurile de securitate.

 

In caz de incendiu: Utilizati spuma/pulbere uscata pentru stingere.