REPELENT CAINI - PISICI

PRODUS REPULSIV, PE BAZA DE ESENTE AROMATICE. NU CONTINE SUBSTANTE CHIMICE TOXICE SAU PERICULOASE 500 ML
Disponibilitate: Stoc suficient (500)
21,34 Lei
25,40 Lei cu TVA
Volum: 500 ml
PRODUCATORI: Klintensiv

REPELENT CAINI - PISICI

Produs repulsiv, pe baza de esente aromatice. Nu contine substante chimice toxice sau periculoase

Descriere: Spray impotriva cainilor si pisicilor, NON-TOXIC, pe baza de esente aromatice. Puteti sa il folositi pe terase, balcoane si zone in aer liber unde doriti sa limitati sau sa eliminati accesul cainilor si pisicilor.

Cum se foloseste?

Pulverizati produsul pe suprafata pe care doriti sa o protejati, dupa ce ati spalat-o in prealabil si ati inlaturat eventuale resturi organice. Suprafata pe care se aplica sa fie uscata inainte. Se recomanda utilizarea ori de cate ori este nevoie si sa repetati procesul pana cand rezultatul este unul dorit, iar dozarea sa se reduca pe masura ce animalele dispar. Ploaia si spalarea suprafetelor pot reduce eficienta spray-ului, in acest caz recomandam repetarea tratamentului.

Atentionari: Nu folositi spray-ul decat pentru scopul pentru care a fost creat. Nu este o jucarie! Tineti produsul departe de copii. Nu pulverizati pe piele, ci doar pe suprafete exterioare ce se pot curata. Nu depasiti dozele recomandate. Pastrati produsul in ambalajul original, ferit de razele soarelui sau surse de caldura. Nu aruncati recipientul dupa terminare- a produsului. Nu tineti produsul langa alimente. Nu pulverizati produsul in ochi, mucoase nazale sau pe oameni. Nu ingerati produsul. Nu folositi produsul direct pe plante sau flori. Continut: esente parfumate si apa.

Continut: esente parfumate si apa.

Ambalaj: 500 ml