Gel de dus WAVE ENERGY 500 ml

Pentru o energizare rapida dupa o zi solicitanta la birou, la sala sau la alergat, GELUL DE DUS WAVE ENERGY – cu Glycoenergizer – este special destinat barbatilor activi, deoarece combina parfumul energizant si revigorant cu un plus de tonifiere pentru pi
Disponibilitate: Stoc suficient (500)
13,40 Lei
15,95 Lei cu TVA
Volum: 500 ml
PRODUCATORI: Klintensiv

Pentru o energizare rapida dupa o zi solicitanta la birou, la sala sau la alergat, GELUL DE DUS WAVE ENERGY – cu Glycoenergizer – este special destinat barbatilor activi, deoarece combina parfumul energizant si revigorant cu un plus de tonifiere pentru piele. Formula imbunatatita cu Glycoenergizer asigura tonusul si energia de care aveti nevoie zilnic.

Glycoenergizer este un compus natural de origine marina cu un continut ridicat in glicogen, care garanteaza energia necesara dezvoltarii si cresterii celulelor epidermei, asigurand si un efect permanent de hidratare. Fiind un ingredient activ, destinat pielii stresate, mature, are capacitatea de a stimula metabolismul celular, cu rol de protectie si regenerare a pielii.

Reduce stresul si degradarea pielii, sprijinind cresterea oxigenului in celulele epiteliale pentru un surplus de energie.

*Testate clinic sub control dermatologic (conform standarde UE)

** Netestate pe animale