SOLIKLOOR - Dezinfectant clorigen cu spectru larg de actiune

SOLIKLOOR este conditionat sub forma de tablete efervescente, putand fi utilizat atat in domeniul sanitar, agroalimentar, institutional/ colectivitati cat si in domeniul casnic (inclusiv pentru dezinfectia apei de piscine si a apei potabile)
Disponibilitate: Stoc suficient (100)
50 Lei
59,50 Lei cu TVA
Marime: Cutie 300 tablete
PRODUCATORI: Klintensiv

SOLIKLOOR™ este un dezinfectant si antiseptic clorigen, pe baza de troclosen sodiu dihidrat (dicloroizocianurat de sodium dihidrat), cu spectru mare de actiune.

SOLIKLOOR™ este conditionat sub forma de tablete efervescente, putand fi utilizat atat in domeniul sanitar, agroalimentar, institutional/ colectivitati cat si  in domeniul casnic (inclusiv pentru dezinfectia apei de piscine si a apei potabile). SOLIKLOOR™ se prezinta sub forma de: tablete efervescente de 3,3 g care prin dizolvare in apa elibereaza 1,5 g clor activ. 

Substanta activa la 100 g produs: 90 g Diclorizocianurat de sodiu dihidrat: CAS 51580-86-0; CE 220-767-7

 

ARIA DE APLICARE

 • dezinfectia generala a suprafetelor prin stergere sau pulverizare in sectii de spital, cabinete medicale, grupuri sanitare, spatii publice si private (scoli, gradinite, universitati, hoteluri, pensiuni, saloane de infrumusetare, masini de transport, etc.);
 • dezinfectia instrumentelor si ustensilelor din otel inoxidabil, echipamentelor, veselei, prin stergere sau imersie;
 • dezinfectia lenjeriei; 
 • toate suprafetele si materialele intalnite in industria alimentara (mese de lucru, vesela, etc.) si industria de preparare a furajelor, inclusiv grajduri, cotete, etc ; 
 • dezinfectia echipamentului, recipientelor, ustensilelor de consum, suprafetelor sau conductelor aferente productiei, transportului, depozitarii sau consumului de alimente, ape reziduale, canalizare, deseuri,furaje sau bauturi (inclusiv apa potabila) pentru oameni si animale;
 • dezinfectia apei potabile (atat pentru oameni, cat si pentru animale).

 

MOD DE AMBALARE:  in cutii/flacoane din material plastic fiecare continand cate 300 tablete de 3,3 g. Greutate totala/flacon: 1,02 kg.

 

BENFICII :

 • Este un agent antimicrobian foarte eficient; 
 • Eficienta crescuta si asupra germenilor patogeni;
 • Dezinfectant cu spectru larg, ce poate fi utilizat in diferite domenii;
 • Se depoziteaza / pastreaza foarte usor datorita formei de tip tablete (spre deosebire de pudra sau lichid);

 

MOD DE UTILIZARE

Utilizarea se face diferentiat functie de scopul dorit.  Se va utiliza numai sub forma de solutii apoase, proaspat preparate, rezultate prin dizolvarea tabletelor de SOLIKLOORTM in apa (apa calduta grabeste dizolvarea). 

Se recomanda folosirea manusilor de cauciuc pentru protectie sau spalarea foarte riguroasa a mainilor, dupa venirea in contact cu produsul, fie preparat, fie ca atare.

 

ATENTIE: 

 • Se va aplica numai pe suprafete confectionate din materiale compatibile cu solutia de lucru. 
 • Materiale compatibile: plastic, sticla, ceramica, otel inoxidabil, cauciuc.

Suprafata/instrumentarul/echipamentele inainte de aplicarea solutiei de dezinfectare trebuie sa fie curatate in prealabil de resturile organice si de murdarie (ex. fluide, sange, puroi, alte categorii de resturi). Dupa curatire se aplica solutia de lucru prin stegere, stropire/pulverizare sau imersie, in functie de suportul tratat. 

 

Imersia se face astfel incat toate suprafetele sa fie acoperite cu Solutia de lucru pe toata durata tratamentului. Dupa expirarea timpul recomandat de expunere, suprafata tratata se spala cu apa curenta. Instrumentarul medical si chirurgical se va spala dupa dezinfectie cu apa microbiologic pura. 

Produse asemănătoare