KLINTENSIV - Servetele umede dezinfectante pentru suprafete 80buc/pachet

Sunt impregnate cu o solutie dezinfectanta de nivel inalt, gata de utilizare. Sunt recomandate in dezinfectia rapida din toate domeniile cu un risc ridicat de infectie si unde se cere un timp de contact scurt (unitati de tratament, mese de examinare, mese
Disponibilitate: Stoc suficient (1000)
12,21 Lei
14,54 Lei cu TVA
PRODUCATORI: Klintensiv

Servetelele umede din gama Klintensiv® pentru suprafete, reprezinta o solutie dezinfectanta, fara alcool, gata de folosire, recomandata pentru spatiile delicate si opacizante, sensibile la atacul chimic al solutiilor cu baza alcoolica. Cu ajutorul acestor servetele umede puteti dezinfecta rapid si eficient suprafetele din ambulante, unitati primire urgente - UPU, scaune de tratament, suprafetele uniturilor dentare, piese de mana (turbina, contraunghi, piesa dreapta), brate de sustinere a lampilor, instrumente stomatologice de otel, aluminiu, cupru, silicon sau cauciuc, suprafete de lucru si obiecte de inventar din spatii private si zone de sanatate publica. Solutia are proprietati detergente si dezinfectante, fara aldehide, cu un spectru larg de actiune biocida, respectand normele europene privind dezinfectia.

 

Mod de utilizare: Stergeti cu servetelul umed suprafata care trebuie dezinfectata in asa fel incat aceasta sa ramana umeda. Se lasa sa actioneze timp de 5 minute. Se folosesc atatea servetele cat este nevoie. Nu se clateste.

 

Substante active: Clorura de didecildimetilamoniu si saruri cuaternare de amoniu.

 

Tipul de produs biocid conform legislatiei in vigoare (Regulamentul UE nr. 528/2012):

  • Grupa principala 1: Dezinfectante si produse biocide
  • Tip de produs: 2 - Dezinfectant pentru suprafete, instrumentar si aeromicroflora cu aplicare prin stergere, imersie, pulverizare sau nebulizare (ceata rece) in domeniul medical, industrial, institutional, colectivitati, casnic.
  • Categoria de utilizatori: profesionali, industriali, populatie

Atentionari: A se folosi numai dupa ce au fost citite si intelese instructiunile de utilizare. Este recomandata depozitarea in spatii inchise, curate, bine aerisite, cu temperaturi cuprinse intre + 5 °C la + 30°C. Fiecare lot de livrare va fi insotit de documentul de certificare a calitatii intocmit conform dispozitiilor legale in vigoare, respectiv declaratia de conformitate intocmita pe baza fiselor tehnice, a buletinelor de analiza si avizul sanitar. Modalitati de ambalare: pachet cu 80 de servetele.

 

Sigure

Sunt impregnate cu o solutie dezinfectanta de nivel inalt, gata de utilizare.

Rapid

Timp scurt de contact.

Eficient

Spectru complet de actiune biocida.

Non-corozive

Ideale pentru orice tip de suprafata.

 

KLINTENSIV® ȘERVEȚELE DEZINFECTANTE se utilizează astfel : Dezinfecția suprafețelor:

  • pardoseli, scări, lambriu, uși, saloane de operații, săli de așteptare din spitale, cabinete medici, cabinete de consultații, laboratoare de analize medicale, etc.;
  • obiecte sanitare: cabine de duș, covoare, căzi de baie, chiuvete, vase WC, pisoar, vase de pat, baloane, containere pentru deșeuri;
  • mese de operații, paturi, cărucioare, conteinere, cărucioare de transport bolnavi, ambulanțe;
  • dezinfecția instalațiilor de climatizare. Se curăță murdăria grosieră înainte de dezinfecție. Se șterge suprafața cu șervetelul dezinfectant.