KLINOSEPT - Dezinfectant rapid pentru suprafete pe baza de acool

KLINOSEPT - Dezinfectant rapid pentru suprafete RTU pe baza de alcool (85% etanol)
Disponibilitate: Stoc suficient (100)
28,28 Lei
33,66 Lei cu TVA
PRODUCATORI: Klintensiv

KLINOSEPT™ DEZINFECTANT SUPRAFETE este un produs gata preparat, fără aldehide, pentru dezinfecţia şi curăţarea rapidă prin pulverizare şi ştergere a obiectelor medicale, cum ar fi mese de operaţie, paturi mobile, lămpi de examinare cu stativ mobil (4 roţi) şi scaune stomatologice. Pentru dezinfecţia şi curăţarea rapidă prin pulverizare şi ştergere a dispozitivelor medicale neinvazive cum ar fi: bancuri de laborator, scaunele de tratament, suprafeţele unitului, cuvele/tăvile pentru instrumentar, piesele de mână şi contrunghi, mânerele de la lămpile de examinare, instrumentarul din oţel, aluminiu, cupru, silicon şi cauciuc.

 

Utilizarea substanţei/preparatului: Domeniul sanitar (medical), cabinete medicină dentară, veterinar, colectivităţi (azile, sali fitness etc.), instituţii, industria farmaceutică, saloane infrumuseţare/cosmetică, restaurante, hoteluri, transporturi. Dezinfectant uz profesional pentru curatarea si dezinfecția suprafețelor din spatii private si zone de sănătate publică. Se poate utiliza si pentru curatarea si dezinfectarea instrumentarului.

 

Utilizări relevante identificate ale substanței/amestecului:

  • Curatarea si dezinfectarea suprafetelor – domeniul medical/industrial/institutional/casnic/colectivitati
  • Se poate utiliza si pentru curatarea si dezinfectarea instrumentarului – domeniul medical/industrial.

Mod de utilizare: Umeziţi complet suprafeţele şi obiectele ce vor fi dezinfectate şi lăsaţi să acţioneze. Respectaţi timpii de expunere. Dacă este necesar, ştergeţi suprafeţele şi obiectele cu o lavetă curată de unică folosinţă. Utilizaţi numai pe materiale compatibile cu alcoolul. Testaţi înainte de utilizare pe materiale sensibile, prin aplicarea pe o zonă mică puţin vizibilă. O cantitate de 16-20 ml/m2 este suficientă pentru a umezi suprafeţele netede în condiţii normale de temperatură 20-23°C.

 

Rapid

Doar un minut pentru o dezinfecție

EficientSpectru larg de acțiune în cel mai scurt timp posibil
Simplu

Dezinfectant rapid pe bază de alcool

Sigur

Dezinfectant rapid fără aldehide