KLINOMED WIPES Servetel dezinfectant suprafete, 85% alcool, TUB 70 bucati

KLINOMED WIPES sunt special concepute pentru curățarea și dezinfectarea suprafețelor. Șervetelele umede dezinfectante pentru suprafețe, cu 85% alcool.
Disponibilitate: Stoc suficient (1000)
15,95 Lei
18,99 Lei cu TVA
Marime: Cutie 70 buc
PRODUCATORI: Klintensiv

KLINOMED WIPES® sunt special concepute pentru curățarea și dezinfectarea suprafețelor. Șervetelele umede dezinfectante pentru suprafețe, cu 85% alcool, sunt o modalitate eficientă de control al contaminării microbiene. Nu conțin aldehide, fenoli, amine, clor. Materialul șervețelului asigură curățarea și dezinfectare adecvată fără surfactanți, nu spumează, pătează sau decolorează.

 Aviz emis de Comisia Națională pentru Produse Biocide nr. 4866BIO/02/12.24

 Grupa principală: 1

Tipul de produs: 2

Domeniu de utilizare: Dezinfectante si algide care nu sunt destinate aplicării directe la oameni sau animale.

Aria de aplicare: Dezinfecția suprafețelor din unități sanitare.

 Indicații de utilizare:

Metoda de aplicareConcentrația soluției de lucru / doza de aplicareTimp de acțiune
Stergere suprafeteCa atare1 minut – Pentru eficacitate bactericida, levuricida, fungicida, micobactericida
2 minute – Pentru eficacicate virucida

 Klinomed wipes se utilizează în spitale, clinici, laboratoare, policlinici, cabinete medicale, ambulanțe, inclusiv zonele de birou ale acestora sau zonele de cantină. Este ideal pentru dezinfectarea suprafețelor aflate în contact direct cu pacienții (spații de triaj/ așteptare, vestiare, camere pentru consultații, ambulanțe, tărgi, pături, scaune, ș.a.). Este indicat pentru curățarea și dezinfectarea dispozitivelor/ echipamentelor utilizare în scop diagnostic cum ar fi: stetoscop, termometru, electrozi EKG, brățări pentru monitorizarea funcțiilor vitale, sonde ecografice, ș.a.

Mod de utilizare: Se utilizează ca atare, nu se diluează și nu necesită clătire (se evaporă). Produsul se utilizează pe suprafețe uscate curate/ murdare, iar acesta prezintă acțiune rapidă (omoară bacteriile după 1 minut de la aplicare). Pentru dezinfecția suprafețelor se folosește o cantitate suficientă pentru acoperirea totală a acestora, 1-3 buc/1m2.

Klinomed wipes sunt compatibile cu suprafețe metalice neacoperite (aluminiu, cupru, zinc, bronz, argint, aur, inox medical/ alimentar/ 314L/ 316L), metalice acoperite (vopsea, galvanizate, email, rășini), plastice de diferite tipuri (PP, PE, HDPE, ș.a.), cauciuc, silicon, teflon, linoleum, lemn, compozite minerale (gresie, faianță, marmură, beton, ș.a.).

A se evita aplicarea produsului direct pe suprafețe aflate în contact cu alimentele. Este contraindicată utilizarea produsului pe suprafețe încinse sau în apropierea unor flăcări/ scântei, deoarece există pericolul aprinderii alcoolului.

Compoziția chimică la 100 g produs:

Substanța activă:

  • 85% Etanol (v/v) (CAS: 64-17-5; CE: 200-578-6)

Alte ingrediente: agent de parfumare și denaturare, apă.

Categorie de utilizare: profesionali, industriali, populație.

Eficacitatea microbiologică:

SR EN 13727: bactericida – 30 secunde;

SR EN 13697: levuricida – 1 minut;

SR EN 13624: fungicida – 1 / 3 / 5 minute

SR EN 14348: micobactericida – 1 minut

SR EN 13624: levuricida– 1 minut

SR EN 14476 + A1: virucida – 3 minute

SR EN 14476: virucida – 2 minute

Termen de valabilitate: 5 ani de la data fabricației, 2 luni de la deschidere. Produsul va fi păstrat închis, în ambalajul original, la loc uscat, la temperaturi între 5 și 30°C. După fiecare utilizare închideți bine recipientul. După golirea recipientului acesta nu se va reutiliza!

Produse asemănătoare