Dezinfectant gata de lucru profesional PROXY RTU

KLINTENSIV PROXY RTU soluție dezinfectantă gata de lucru, ce conține săruri cuaternare de amoniu și biguanidă. Formulă eficientă pentru curățarea și dezinfectarea diferitelor tipuri de suprafețe dure și instrumentar medical/dispozitive medicale.
Disponibilitate: Stoc suficient (1000)
6,73 Lei
8,02 Lei cu TVA
PRODUCATORI: Klintensiv

KLINTENSIV® PROXY RTU soluție dezinfectantă gata de lucru, ce conține săruri cuaternare de amoniu și biguanidă. Prezintă spectru larg de acțiune dezinfectantă. Fără aldehide, fenoli, peroxizi, alcooli sau clor. Formulă eficientă pentru curățarea și dezinfectarea diferitelor tipuri de suprafețe dure și instrumentar medical/dispozitive medicale.

 

Grupa principală: 1

Tipul de produs: 2

Domeniu de utilizare: Dezinfectante și algide care nu sunt destinate aplicării directe la oameni și animale.

Aria de aplicare: Dezinfecția și curățarea instrumentarului/dispozitivelor medicale, suprafețelor de lucru, pavimentelor, obiectelor de inventar specifice din unitățile sanitare.

 Indicații de utilizare:

Metoda de aplicareConcentrația soluției de lucru/doza de aplicareTimp de acțiune
Pulverizare100%, 20÷50ml/1m25/60 minute
Imersie100%, acoperire totală cu lichid5/60 minute

 

KLINTENSIV® PROXY RTU este utilizat pentru:

  • Dezinfectarea suprafețelor – de diverse tipuri din spitale, clinici, cabinete medicale de familie, unități primire urgențe, cabinete stomatologice, laboratoare de analiză;
  • Pre-dezinfectarea instrumentarului medical/dispozitive medicale – din materiale dure, invazive/noninvazive;

Poate fi utilizat și pentru dezinfectarea suprafețelor echipamentelor medicale/dispozitivelor medicale neinvazive și altor obiecte (stetoscoape, termometre, electrozi EKG, sonde ecografice, clești pentru monitorizarea funcțiilor vitale ale pacienților, aparate de ventilație artificială, incubatoare, echipamente specifice laboratoarelor de analize medicale, mese de lucru, scaune funcționale pentru stomatologie, amprente dentare ș.a.).

  • Dezinfectarea suprafețelor dure neporoase – din spații publice și private.

 

Mod de utilizare:

  • Pentru curățarea și dezinfectarea suprafețelor: se aplică produsul ca atare, utilizând un pulverizator manual, direct pe zona care necesită curățare și dezinfectare. Produsul se aplică uniform pe întreaga suprafață, se lasă să acționeze minim 10 minute. Nu necesită clătire.
  • Curățarea și pre-dezinfectarea instrumentarului/dispozitivelor medicale: se utilizează produsul ca atare. Instrumentarul murdar este plasat în cuva cu soluție și acoperit total de lichid. Timp de contact minim 5 minute. După timpul de imersie instrumentarul este clătit cu apă potabilă.
  • Pentru eficacitate sporicidă se recomandă un timp de contact de 60 minute.

 

Poate fi aplicat direct pe suprafețe din: materiale textile, plastic, metal (acoperit prin vopsire/galvanizare, cupru, aluminiu, 314L, 316L, alimentar/industrial), cauciuc, teflon, silicon, lemn, ceramică, gips, preparat pentru amprente stomatologice, sticlă, pavimente (beton, gresie, lemn, marmură, rășină, linoleum, covoare/mochete).

Acest produs este destinat pentru uz profesional și se va folosi în conformitate cu instrucțiunile de utilizare, respectiv protocoalele interne ale unității medicale. Se utilizează cu mănuși de protecție. Se recomandă a fi manipulat în acord cu cerințele de protecție a personalului (vezi SDS produs). Produsul se păstrează închis, în ambalajul original, la temperatura camerei. Este indicat a se evita amestecul produsului cu alte produse biocide sau detergenți.

 

Compoziția chimică la 100 g produs:

Substanțe active:

0,36% Clorură de didecildimetilamoniu, nr. CAS: 7173-51-5, CE: 230-525-2;

0,056% Compuși cuaternari de amoniu cloruri de benzil C12-C18-alchildimetil nr. CAS: 68391-01-5, CE: 269-919-4;

0,026% Poli(hexametilenbiguanidă), nr. CAS: 1802181-67-4.

Alte ingrediente: surfactanți, chelatizanți și apă.

 

Categorie de utilizare: profesionali, industriali.

Produsul are AVIZ BIOCID Nr. 5563BIO/02/12.24 eliberat de Ministerul Sanatatii – Comisia Nationala pentru Produse Biocide.

Produse asemănătoare