CLOROM - Tablete clorigene de uz general

Pastile clorigene dezinfectante Clorom - tablete efervescente din categoria dezinfectantelor clorigene de uz general, indicat pentru dezinfecția generală a suprafețelor si instrumentarului.
Disponibilitate: Stoc suficient (100)
8,31 Lei
9,90 Lei cu TVA
PRODUCATORI: G&M 2000

Pastile clorigene dezinfectante Clorom

 

Utilizare:

Tabletele de Clorom sunt dezinfectante clorigene pentru suprafețe și obiecte contaminate: pavimente, material medical, bureți, lenjerie, veselă, ustensile de laborator, toalete, fântâni, piscine etc. Tabletele Clorom pot fi parfumate și neparfumate. Produsul este, de asemenea, avizat TP4 pentru utilizare în industria alimentară.

 

Compoziție:

Dicloroizocianurat de sodiu dihidtrat 77.14%, factori de efervescență. O tabletă eliberează 1.5 grame clor activ.

 

Activitate biocidă:

Se pune o tabletă de Clorom în cinci litri de apă, soluția de lucru obținută prezintă activitate bactericidă conform SREN 1040 si SREN 1276, activitate fungicidă conform SREN 1275 si SREN 1650, activitate micobactericidă și tuberculicidă conform SREN 14348 în condiții de curățenie și murdărie. O tabletă la 3 litri de apă prezintă activitate virucidă conform SREN 14476- polio și adenovirus și o activitate sporicidă conform SREN 13704, Bacilul Subtilis și Bacilul Cereus.

 

Mod de utilizare:

Se dizolvă un comprimat în 3, 5 sau 10 litri de apă și se aplică pe suprafețele de tratat.

- 1 tb la 25L apă pentru bureți pt. spălat vase, ștergare, vase, canalizări.
- 1 tb la 10L apă pentru dezinfecția suprafețelor, mașini de spălat vase și rufe, tacâmurilor, veselei, lenjeriei, grupurilor sanitare, pavimentelor. 
- 1 tb la 1,5 L apă pentru dezinfecție generală în laboratoarele de analize medicale.
- 1 tb la 0,6 L apă pentru pipete, recipiente și ustensile de laborator.
- 2 tb la 0,3 L apă pentru dezinfecția materialelor pătate de sânge și resturi organice. 

- pentru dezinfectarea apei din fântâni, se pun 6-7 comprimate la 1mc apă. După 24  de ore, se scoate apa din fântână până ce nu mai are miros de clor.