CLOR2KLIN - Tablete clorigene dezinfectia suprafetelor

Descopera CLOR2KLIN™- dezinfectant sub forma de tablete efervescente, care elibereaza clor activ, fiind eficace impotriva unui spectru larg de microorganisme.
Disponibilitate: Stoc suficient (100)
68,40 Lei
81,40 Lei cu TVA
Greutate: 1 Kg
PRODUCATORI: Klintensiv

Apa dezinfectata corepsunzator inlatura germenii si confera  mai multa protectie impotriva contaminarii. Descopera CLOR2KLIN™- dezinfectant sub forma de tablete efervescente, care elibereaza clor activ, fiind eficace impotriva unui spectru larg de microorganisme. Prin dizolvare in apa, diclorizocianuratul de sodiu hidrolizeaza rapid pentru a elibera 1,5 g CLOR ACTIV (150 ppm la 10 l apa).

 

Aviz emis de Comisia Nationala pentru produse biocide: Nr. 4719BIO/02/12.24

 

Avantajele produsului:

 • eficace impotriva unui spectru larg de microorganisme
 • realizeaza rapid procesul de hidrolizare (eliberarea clorului)
 • este usor de utilizat, cu dozare precisa in pregatirea solutiilor de lucru
 • actiune virucida, fungicida, bactericida si sporicida certificata
 • testat conform normelor UE in vigoare

Grupa principala 2: Dezinfectante si produse biocide

Tip de produs 2: – Este un produs biocid destinat dezinfectarii suprafetelor (pereti, pardoseli, bai, grupuri sanitare), a veselei si tacamurilor, dar si a legumelor si fructelor.

 

Substanta activa:

Sodium dichloroisocyanurate, concentratie in unitati metrice: 90% (1 tableta de 3.3 g elibereaza 1.5 g clor activ)

 

Categorii utilizatori: profesionali

Produsul poate fi utilizat in institutii publice, cabinete medicale, utilizatori casnici, hoteluri si restaurante, parcuri si centre de agrement, sedii comerciale, spatii birouri.

 

Indicatii de utilizare: 

 • Scop: dezinfectarea prin imersie sau stergere a suprafetelor (pereti, pardoseli, bai, grupuri sanitare), a veselei si tacamurilor, dar si a legumelor si fructelor.
 • Mod folosire:
  • Pentru dezinfectarea suprafetelor (pereti, pardoseli, bai, grupuri sanitare etc): nr. tablete / 1 litru de apa: 1/10; timpul de contact/ procedura: 15 minute/ stergere cu lavete imbibate cu solutie.
  • Pentru dezinfectarea veselei, tacamurilor, paharelor: nr. tablete / 1 litru de apa: 1/10; timpul de contact/ procedura: imersie in solutie minimum 2 minute, apoi se clateste cu apa.
  • Pentru dezinfectarea legumelor si fructelor: nr. tablete / 1 litru de apa: 1/80; timpul de contact/ procedura: imersie in solutie cel putin 15 minute, urmata de clatire cu apa.

A se folosi numai dupa ce au fost citite si intelese instructiunile de utilizare. Este recomandata depozitarea in spatii inchise, curate, bine aerisite, cu temperaturi cuprinse intre + 5 °C si + 30°C. Fiecare lot de livrare va fi insotit de documentul de certificare a calitatii, intocmit conform dispozitiilor legale in vigoare, respectiv declaratia de conformitate intocmita pe baza fiselor tehnice, a buletinelor de analiza si a avizului sanitar.

Produse asemănătoare