HYGENIC GEL - Gel dezinfectant fara clatire pentru maini

Pentru situatii in care nu aveti apa si sapun la indemana, HYGENIC GEL este solutia dezinfectanta potrivita pentru maini. Inlatura germenii in doar 30 de secunde.
Disponibilitate: Stoc suficient (100)
28,15 Lei
33,50 Lei cu TVA
PRODUCATORI: Klintensiv

Pentru situatii in care nu aveti apa si sapun la indemana, HYGENIC GEL este un gel dezinfectant potrivit pentru igienizarea mainilor. Inlatura germenii in doar 30 de secunde. Se poate utiliza in orice  moment al zilei, ori de cate ori este nevoie, in special in caz de epidemii bacteriene si/ sau virale, fiind utilizat in domeniul medical.

 

Produs biocid- Aviz Nr. Nr.  2251BIO/01/12.24 emis de Comisia Nationala pentru produse biocide.

 

Avantajele produsului:

  • reduce eficient germenii
  • dezinfecteaza rapid (30 de secunde)
  • ofera protectie impotriva varicelei, rujeolei, rubeolei si oreionului
  • este eficace inclusiv in timpul unei epidemii virale
  • are actiune virucida, fungicida si bactericida certificata
  • testat conform normelor UE in vigoare

 

Grupa principala 1: Dezinfectante si produse biocide

Tip de produs 1: Este un produs biocid destinat igienei umane. Antispetic hidroalcoolic pentru dezinfectarea igienica a mainilor.

 

Categoria de utilizatori: profesionali, populatie

Produsul biocid sub forma de gel dezinfectant poate fi utilizat in scop medical, in cabinet si spitale, dar si in saloane cosmetice si centre SPA, farmacii si producatori de medicamente, institutii publice, operatori din Industria HoReCa, retaileri de orice dimensiune, banci si ale institutii cu trafic intens, parcuri si zone de agrement, taxi si mijloace de transport in comun, utilizatori casnici.

Substanta activa: Etanol, concentratie in unitati metrice 85%

 

Indicatii de utilizare: 

  • Scop: Dezinfectarea igienica a mainilor prin frecare
  • Mod folosire: Pentru dezinfectarea igienica a mainilor: se aplica 3 ml (o apasare) si se freaca mainile timp de 30 secunde. Pentru a utiliza produsul gel dezinfectant in scop medical: se aplica 6 ml (doua apasari), se freaca mainile timp de 120 secunde, apoi se mai adauga 3 ml (inca o apasare) si se freaca din nou mainile timp de 60 secunde. Recomandam ca inainte de utilizare sa se scoata bijuteriile sau accesoriile de pe maini. Inainte de aplicare, pielea mainilor trebuie sa fie uscata.

A se folosi numai dupa ce au fost citite si intelese instructiunile de utilizare. Este recomandata depozitarea in spatii inchise, curate, bine aerisite, cu temperaturi cuprinse intre + 5 °C si + 30°C. Fiecare lot de livrare va fi insotit de documentul de certificare a calitatii, intocmit conform dispozitiilor legale in vigoare, respectiv declaratia de conformitate intocmita pe baza fiselor tehnice, a buletinelor de analiza si a avizului sanitar.