BACTERIOSEPT – Antiseptic hidroalcoolic pentru maini

BACTERIOSEPT este un antiseptic hidroalcoolic pentru maini care poate fi utilizat pentru o igienizare eficienta. Se foloseste frecvent in diverse medii: scoli, gradinite, zone cu circulatie intensa, in mijloacele de transport sau in toaletele publice.
Disponibilitate: Stoc suficient (100)
14,11 Lei
16,80 Lei cu TVA
PRODUCATORI: Klintensiv

Cea mai frecventa cale de transmitere a microorganismelor sunt mainile, de aceea asigurarea unei igiene corespunzatoare previne contaminarea, iar utilizarea unui dezinfectant maini sub forma de spray sau cu popita poate eficientiza procesul de dezinfectare.

BACTERIOSEPT™ este un antiseptic hidroalcoolic pentru maini care poate fi utilizat pentru o igienizare eficienta. Se foloseste frecvent in diverse medii: scoli, gradinite, zone cu circulatie intensa, parcuri si zone publice unde este necesara o dezinfectare rapida, in mijloacele de transport sau in toaletele publice.

 

Produs biocid- Aviz Nr. Nr.  4217BIO/01/12.24 emis de Comisia Nationala pentru produse biocide.

 

Avantajele produsului:

 • reduce rapid germenii (30 de secunde)
 • este recomandat impotriva E.coli, stafilococului auriu, pseudomonas, enterococcus hirae, candida
 • contine emolienti pentru protectia pielii
 • are actiune virucida, levuricida, fungicida si si bactericida certificata
 • testat conform normelor UE in vigoare

 

Grupa principala 1: Dezinfectante si produse biocide

Tip de produs 1: – Este un produs biocid destinat igienei umane (spray dezinfectant maini). Antispetic hidroalcoolic pentru dezinfectarea igienica a mainilor.

 

Substanta activa: Etanol, Concentratie in unitati metrice 85%

 

Categoria de utilizatori: profesionali, populatie

Poate fi utilizat de catre institutii publice, parcuri si zone de agrement, utilizatori casnici, hoteluri si restaurante, dar si de cei care conduc mijloace de transport in comun si taxi.

 

Indicatii de utilizare: 

 • Scop: dezinfectarea igienica a mainilor
 • Mod folosire:
  • Pentru dezinfectarea igienica a tegumentelor: se aplica 3 ml (o apasare de pulverizator) si se freaca mainile timp de 30 secunde.
  • Pentru eficacitate virucida: se aplica 6 ml (doua apasari de pulverizator), se freaca mainile timp de 120 secunde, apoi se mai adauga 3 ml (inca o apasare de pulverizator) si se freaca din nou mainile timp de 60 secunde.

Este recomandat ca inainte de utilizare sa se scoata bijuteriile sau accesoriile de pe maini.

A se folosi numai dupa ce au fost citite si intelese instructiunile de utilizare. Este recomandata depozitarea in spatii inchise, curate, bine aerisite, cu temperaturi cuprinse intre + 5 °C si + 30°C. Fiecare lot de livrare va fi insotit de documentul de certificare a calitatii, intocmit conform dispozitiilor legale in vigoare, respectiv declaratia de conformitate intocmita pe baza fiselor tehnice, a buletinelor de analiza si a avizului sanitar.