NOSOZYM- Curatare enzimatica pentru instrumente chirurgicale si endoscoape 5L

NOSOZYM este un detergent concentrat foarte eficient, cu pH neutru care degradează proteinele, grăsimile și reziduurile de sânge.
Disponibilitate: Stoc suficient (200)
254,84 Lei
303,26 Lei cu TVA
PRODUCATORI: Medalkan

NOSOZYM este un detergent concentrat foarte eficient, cu pH neutru. Conține o combinație de trei enzime (protează, lipază, amilază) care degradează proteinele, grăsimile și reziduurile de sânge. Elimina drastic reziduurile organice și previne
coroziunea și decolorarea instrumentelor. Înlătură chiar și cele mai dure depozite. Este potrivit pentru curățarea în baie cu ultrasunete, în baia de imersie sau prin spălarea convențională a mâinilor, precum și pentru reprocesarea automata a endoscoapelor si pentru curățarea tuturor tipurilor de endoscopuri flexibile.

 

Proprietăți:

Îndepărtează eficient reziduurile organice;

Foarte economic: diluție <0,5%;

Nu face spumă, previne coroziunea și decolorareainstrumentelor;

Este adecvat atât pentru instrumente termorezistente, cât și pentru cele sensibile la căldură;

 

 

Instructiuni de folosire:

Diluează NOSOZYM® în apă curentă la o diluție de până la 0,5%. Deschideți toate instrumentele cu îmbinări. Scufundați-le în soluție. Asigurați-vă că sunt complet acoperite și lăsați-le la macerat timp de cel puțin 5 minute. Clătiți instrumentele cu apă curentă. Uscați bine cu o cârpă curată. Instrumentele dvs. sunt gata pentru sterilizare. Schimbă soluția la fiecare 48 de ore sau când devine murdară. Nu amestecați cu alți dezinfectanți. Ambalajul trebuie închis bine după utilizare.

Depozitați produsul între + 5 ° C și + 35 ° C.

 

Baie cu ultrasunete:

NOSOZYM® poate fi utilizat în toate băile cu ultrasunete. În baie cu ultrasunete, se poate utiliza până la 0,5% diluție.

 

Curățarea endoscopului:

Curățarea este etapa critică în reprocesarea endoscoapelor. Curățarea endoscopului constă în curățarea mecanică a suprafețelor interne și externe. Aceasta include perierea și spălarea canalelor interne cu apă sterilă, filtrată sau potabilă de calitate și detergent.

Scopul curățării este de a îndepărta toate materialele anorganice și organice de pe suprafețele interne și externe ale endoscopurilor flexibile. Dacă etapele de curățare, periere și clătire manuală nu sunt
efectuate în mod corespunzător, resturile de proteine se pot întări și pot duce la formarea biofilmului pe canalul de biopsie al endoscopului. O curățare necorespunzătoare poate duce astfel la rămânerea materialelor pe suprafețele endoscopului care împiedică patrunderea fluidelor de sterilizare în toate părțile suprafețelor potențial contaminate. Endoscopul trebuie curățat cu un detergent enzimatic imediat după utilizare și înainte de dezinfectarea manuală sau automată.

 

Certificări:

Marcajul CE în conformitate cu Directiva dispozitivelormedicale (Directiva 93/42 / CEE)
Dispozitiv medical clasa I
Produs înregistrat la Organizația Națională a Medicamentelordin Grecia (EOF)


MEDALKAN satisface cerințele ISO 9001 pentru sistemul de management al calității și cerințele ISO 13485 pentru proiectarea și fabricarea dispozitivelor medicale.